GreenBeautyZone

View Larger Map

  

 • АДРЕС:
  СОФИЯ 1000
  пл. Славейков № 6, ет. 2, офис 6
   
 •  ТЕЛЕФОН:
  02 981 09 36
 •  GSM:
  0884 03 12 04
  0882 40 57 03
  0884 50 68 20

Home page

 • SWISS LINE AGE INTELLIGENCE СИСТЕМА ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ ПЕРФЕКТНА КОЖА, 45 мл + 60 тампона
 • SWISS LINE AGE INTELLIGENCE СИСТЕМА ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ ПЕРФЕКТНА КОЖА, 45 мл + 60 тампона
SWISS LINE AGE INTELLIGENCE СИСТЕМА ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ ПЕРФЕКТНА КОЖА, 45 мл + 60 тампона

SWISS LINE AGE INTELLIGENCE СИСТЕМА ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ ПЕРФЕКТНА КОЖА, 45 мл + 60 тампона

Наличност: няма
Марка: Swiss Line
Код на продукта: 1182.00.1

CS AGE INTELLIGENCE PERFECT SKIN ПЕРФЕКТНА КОЖА Тази високо ефективна ретекстурираща и ревитализираща обединява формула с 10% гликолова киселина и стволови клетки - съставки, които не са съчетавани..
369,00 лв.

Напишете отзив

CS AGE INTELLIGENCE PERFECT SKIN ПЕРФЕКТНА КОЖА

Тази високо ефективна ретекстурираща и ревитализираща обединява формула с 10% гликолова киселина и стволови клетки - съставки, които не са съчетавани по този начин досега. Съвместимостта на тези две съставки се осъществява благодарение на Lipidure®-PMB, оптимизиран фармацевтичен полимер, известен с хидратиращите си и успокояващи кожата свойства. Perfect Skin ви дава ефективен начин да трансформирате кожата си, да я направите по-млада и сияйна. Продуктът е много лесен за употреба – ще отнеме само няколко секунди повече в дневния ви рутина за красота, а за сметка на това резултатите ще са много по-добри!

ПОЛЗИТЕ

 

Според независимо проучване*, направено за ефекта на Perfect Skin…

 

o        94% са забелязали дълготраен подмладяващ ефект  

o        81% казват, че тяхната кожа е станала много по сияйна

o        71% са забелязали намаляване на бръчките и фините линии по лицето

o        86% смятат, че PERFECT SKIN е алтернатива за тях при грижата за кожата 

* Институт за изследване на кожата c/o Intercosmetica Neuchâtel SA направи проучване на база на едномесечно използване на продукта " Cell Shock Age Intelligence Perfect Skin". Отворено проучване сред 33 здрави жени - доброволки (без placebo ефект, без обвързващи условия). Тестването на продукта е напарвено в домашни условия (върху цялото лице, 4-седмици, използване на продукта 2 пъти на ден.

КЛИЕНТИТЕ

 

o        Всички с признаци на стареене и/или кожни несъвършенства: фини линии, разширени пори, неравен релеф и неравномерен тен на лицето, лиспа на свежест и сияйност

o        Идеален продукт за тези, които имат намерение да правят химичен пийлинг или микродермоабразио.

 

ТЕХНОЛОГИЯТА

 

AGE INTELLIGENCE COMPLEX: Комплексът се състои от емблематичния за Cell Shock, Cellactel 2 Комплекс с Madecassoside® от Bayer и фармацевтичен клас ботаническа съставка. Madecassoside® предотвратява и помага да се коригират имунни нарушения и атаки на околната среда чрез намаляване на освобождаването на про-възпалителни епидермални индикатори (цитокини, простагландините), като по този начин защитава кожата от ежедневния стрес. Намалява чувствителността на клетките на кожата, ребалансиране естествен процес за самообновяване на кожата така, че тя да възстанови естествената защита на роговия слой и по този начин да стане по-гладка и изгладена.

 

LIPIDURE®-PMB: Капацитетът на този био-полимер за задържане прави възможно A) безопасната употреба на гликоловата киселина при всички типове кожа Съвместимостта на комбинираната формула на AHA заедно с активни стволови клетки! Lipidure®-PMB има подобна структура като на камата фосфолипидна клетъчната мембрана на кожата и като такъв е в състояние да действа едновременно на двата основни механизми на хидратация на кожата.

Второ поколение стволови клетки + 10% гликолова киселина: Векторизирани в липозоми, стволовите клетки от екстракти от аргановото дърво събуждат и регенерират кожата, намаляват бръчките до -26% (според ин виво тестове, където дървесни екстракти аргановото са изследвани срещу плацебо) и подобряват плътността на кожата, докато я стягат. Те бяха наречени "второ поколение" стволови клетки, тъй като таргетират дермалния резервоар на стволови клетки, а не на епидермалния. В комбинация с 10% гликолова киселина, по-ниско рН на разтвора, те правят ритъма на обновяване и възстановяване на кожата максимален, като засилват ролята на кожно-епидермалните връзки.

BIO-MIMETIC GROWTH FACTORS: BIO-миметик фактори на растежа: клетъчни-катализатори, които са естествено присъстващи в кожата. Те са отговорни за задействане метаболитни функции, включително и тези, които водят до клетъчното обновяване. Фибробластен фактор на растежа е избран като съставка, заради широкото му действие върху кожата. Осве ннеговата централна роля в лечебните процеси, стимулира делението на клетките, както и синтеза на колаген и гликозаминогликан.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Отстранете зачетания предпазител от RESURFACING LOTION и изсипете  цялото количество от бутилката върху тампоните за  1-MONTH YOUTH-TREATMENT (1 – месечна подмладяваща терапия), които са в бурканчето. Вашата подмладяваща програма вече е готова и активна и следав да я използвате в продължение на един месец. Най-добре е в веднъж дневно, като използвате два тампона.

Използвайте тампоните върху цялото лице и шия, сутрин или вечер, след почистване на лицето и преди да нанесете серум или хидратант.

Не изплаквайте след употреба. Избягвайте околоочната зона.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: