GreenBeautyZone

View Larger Map

  

 • АДРЕС:
  СОФИЯ 1000
  пл. Славейков № 6, ет. 2, офис 6
   
 •  ТЕЛЕФОН:
  02 981 09 36
 •  GSM:
  0884 03 12 04
  0882 40 57 03
  0884 50 68 20

Home page

Парфюми

Парфюми

ПАРФЮМИТЕ НА DELAROM

ИЗЖИВЕЙТЕ СВОЕТО ПЪТЕШЕСТВИЕ  В СВЕТА НА СЕТИВАТА

КАКВО Е АРОМАТЪТ?

Aроматът е дозиран и прецизно съчетан флорален букет, който създава обонятелна хармония, наричана с различни имена - зелена, топла, чувствена… От 5-те човешки сетива, усещането за мирис е това, което в най-висока степен е свързано със спомените ни и асоциациите за тях.
Благодарение на ароматното въздействие, мозъкът ни може да възстановява усещания за моменти от миналото, изображения или места,
свързани с този аромат.

Aроматът може да играе роля и на ниво „концентрация” или „стрес”, както и да повлиява нашите настроения.

ЖИВОТЪТ НА АРОМАТА

Ароматът е сложен, витален и жив. Не спира да се променя при контакт с кожата. Първото впечатление от него никога не е постоянно, защото той се развива във времето. Качественият аромат е изтънчена хармония на множество ухания, известни като „нотки”.

Нотките на аромата, се разгръщат в три стъпки:

„Върхови нотки” (топ-нотки), „междинни нотки” (сърце на аромата) и „базови нотки” (основа, дъно).
Когато за пръв път вдъхнем даден аромат, ние усещаме върховите му нотки. Те са онези, които най-бързо се издигат и затова първи се улавят. Върховите нотки  изчезват първи, в рамките на 15 минути, за да освободят място за „сърцето на аромата”. Междинните нотки изграждат структурата на парфюма и се развиват в продължение на 2-4 часа, като хармонично се сливат с кожата на тялото и после бавно избледняват, за да дадат ред  на базовите нотки. Основата (дъното) на аромата доизгражда спомена ни за парфюма, като го персонализира към нашата кожа. Базовите нотки отслабват след 4-6 часа.

Няма добавени продукти в тази категория.